Activiteiten voor het hele team bij [companyname]

BISTRO-BAR-HOTEL is tevens de thuisbasis voor leuke activiteiten, ideaal als bedrijfsuitje of teamevenement. In samenwerking met Uitjesbazen organiseren we amuserende activiteiten voor zowel grote als kleine groepen. Geniet samen onder het genot van een hapje en een drankje van de activiteit naar keuze, allen geselecteerd op hun amusementswaarde en verbinding van de deelnemers. Hier lees je meer over de activiteiten die BISTRO-BAR-HOTEL aanbiedt, de spelregels en de mogelijkheid om meteen te reserveren!

Escape box in Steenbergen

Er arriveert een geheimzinnige levering bij BISTRO-BAR-HOTEL: enkele mysterieuze pakketten, zorgvuldig verzegeld en begeleid door een vreemde aura van spanning en geheimzinnigheid. Wat zou erin kunnen zitten? Waar komen ze vandaan? Niemand heeft ook maar een idee...

Virtual reality teambuilding

Duik in een meeslepend, virtueel avontuur waarin spanning en samenwerking samenkomen. VR Teambuilding daagt jullie uit om als een hecht team een tikkende tijdbom te ontmantelen. Dit avontuur test jullie teamwork, communicatieve vaardigheden en probleemoplossend vermogen tot het uiterste.

Moordspel aan tafel

Er komt een noodkreet vanuit het kantoor van rechercheur Wout Boefs. Hij buigt zich namelijk al maanden over een beruchte moordzaak in het plaatselijke dorpje Blüdhaven. De geliefde burgemeester van het dorp is op gruwelijke wijze om het leven gebracht. Er staan 10 verdachten op zijn lijstje, maar hij kan niemand oppakken zonder definitief bewijs. Nu dreigt hij zijn baan kwijt te raken en de zaak te verliezen. Daarom heeft hij jullie hulp hard nodig!

Foute bingoshow

Welkom bij de bruisende en unieke bingoshow, een exclusief evenement gepresenteerd door niemand minder dan de fantastische Uitjesbazen. Onze bevlogen bingomasters staan klaar om jullie een onvergetelijke tijd te bezorgen, boordevol opwinding en plezier. Maak je klaar voor een bingospel zoals je het nog nooit eerder hebt beleefd!