comfortabel slapen in Steenbergen

Reserveer een hotelkamer

Prachtig gelegen hotel aan de rand van Steenbergen

Reserveer een hotelkamer

Prachtig gelegen hotel aan de rand van Steenbergen

Reserveer een hotelkamer

Prachtig gelegen hotel aan de rand van Steenbergen

Reserveer een hotelkamer

Het hotel beschikt over 18 kamers die verdeeld zijn over 3 verschillende gebouwen;  Hotel-Brasserie de Kaai & Bistro-Bar DOK. In het volledige hotel kun je kiezen uit 6 verschillende kamers. Deze verschillen van elkaar in luxe, comfort en prijs.

 

Ontbijt is optioneel bij te boeken en wordt geserveerd bij Hotel-Brasserie de Kaai. In de vorm van een continentaal buffet met warme broodjes en goede koffie is dit een goed begin van iedere dag. 

KLEINE EENPERSOONSKAMER

Knusse kamer van +/- 8 m2 met eenpersoonsbed. De kamer is voorzien van radiatorverwarming, tv, aparte douche en toilet en wastafel in de kamer. De kamer is uitermate geschikt voor werklieden die niet van al te veel poespas houden.

kleine tweepersoonskamer

Knusse kamer van +/- 8 m2 met twee eenpersoonsbedden. De kamer is voorzien van radiatorverwarming, tv, aparte douche en toilet en wastafel in de kamer. De kamer is uitermate geschikt voor werklieden die niet van al te veel poespas houden.

DELUXE TWEEPERSOONSKAMER

Luxe kamer van +/- 20 m2 voorzien van twee losse Auping-bedden, bureau met stoel, kledingopberger, tv, badkamer met regendouche, wastafel met make-upspiegel en toilet.

Deluxe tweepersoonskamer met bad

Luxe kamer van +/-20 m2 voorzien van een groot Auping-bed, bureau met stoel, kledingopberger, tv, badkamer met regendouche en ligbad, wastafel met make-up spiegel en toilet.

SUITE

Grote, luxe kamer van +/- 35 m2 voorzien van een groot Auping-bed, bureau met stoel, kledingopberger, twee tv's, badkamer met regendouche en ligbad, wastafel met make-upspiegel en toilet. Ook beschikt de kamer over een slaapbank waardoor het mogelijk is om met maximaal vier personen te verblijven. Tevens geschikt voor onze mindervalide gasten met faciliteiten zoals extra brede doorgangen, beugel in de douche en toiletsteun.

 

Cadeaukaart gekregen?

Check hier uw saldo

  Kade 2
4651 BS Steenbergen

KvK 20107130

Maandag 15:00 - 23:00

Dinsdag Gesloten

Woensdag - Donderdag 15:00 - 23:00

Vrijdag - Zaterdag 12:00 - 23:00

Zondag 12:00 - 22:00

Volg ons ook op: