comfortabel slapen in Steenbergen

met uitzicht op de haven van Steenbergen

op loopastand van het historisch centrum

Prachtig gelegen hotel aan de rand van Steenbergen

Ons hotel bestaat uit 6 ruime kamers met eigen badkamer, douche en toilet geschikt voor 1 of 2 personen. De kamers liggen op de eerste verdieping en zijn bereikbaar via een vaste trap. Er is geen lift aanwezig.

Alle kamers beschikken over airconditioning, tv, wifi, een (buro)tafel met 2 stoelen, koelkastje, koffiemachine en waterkoker. Parkeren is mogelijk op de openbare parkeerplaats bij de haven en is gratis.

 

De kamers aan de voorzijde hebben uitzicht op de jachthaven.

De overige kamers kijken uit over het terras of de tuin.

Hotel DOK serveert vanaf 7:30 uur op reservering een full service ontbijt. Dit ontbijt kunt u apart online of ter plaatse reserveren.

In onze Bistro bent u van harte welkom voor een hapje, drankje of diner

Op dinsdag is onze Bistro en receptie gesloten.

U kunt dan bij aankomst  telefonisch inchecken.

 

RELAX OP HET TERRAS

Eenmaal aangekomen bij DOK wil je niet meer weg. Dat hoeft ook niet. Je bent van harte welkom in onze gezellige bar bistro of comfortabele terras. Lekker eten, heerlijke fingerfood en kies een drankje van onze uitgebreide dranken en cocktailkaart.

Cafe Sjieck

Maar in het centrum van ons mooie Steenbergen of de Markt ontvangen wij je ook graag bij Cafe Sjieck. Ook hier zit je heerlijk in het zonnetje op terras. Ga lekker lunchen, borrelen of diner met onbeperkt tapas. Cafe Sjieck is geopend van woensdag t/m zondag vanaf 12 uur

DOK AAN DE HAVEN

Bistro Bar DOK ligt aan de Kade bij de histrorische stadshaven. Steenbergen is een oude vestignstad met een ruime historie en stadsrechten. De vesting is onderdeel van de Westlandse Waterlinie en grenst aan de Brabantse Wal. Bezoek vooral ook het historische sluizencomplex Benedensas met prachtige uitzichten over de Steenbergse Vliet, Volkerak, de Heense Slikken en Dintelse Gorzen.  

steenbergen aan zee!?

Vroeger was Steenbergen direct verbonden de zoute Zeeuwse Wateren. En nog steeds is het zoute water dichtbij. De Oosterschelde, Grevelingen en Noordzeestrand zijn nooit ver weg en prima bereikbaar vanuit Steenbergen. 

FIETSEN EN WANDELEN

Steembergen is ligt aan de noordkant van de Brabantse Wal. Een prachtig historisch bijzonder gevormd landschap met bos, heide, vennen, historische vestingstad stad Bergen op Zoom en bijzondere dorpen. Een prachtige omgeving om wandelend of op de fiets te ontdekken. Wanneer je meer tijd hebt fiets je de ene dag over e hied en in het bos en een volgende dag langs de Zeeuwse Wateren. Diverse fiets en wandelroutes zijn verkrijgbaar in de VVV in de Gummaruskerk op de Markt in Steenbergen