comfortabel slapen in Steenbergen

Prachtig gelegen hotel aan de rand van Steenbergen

Prachtig gelegen hotel aan de rand van Steenbergen

Prachtig gelegen hotel aan de rand van Steenbergen

Ons hotel bestaat uit 6 kamers met eigen badkamer, douche en toilet geschikt voor 2 personen. De kamer liggen op de eerste verdieping en zijn alleen bereikbaar via een vaste trap. Er is geen lift aanwezig. Alle kamer beschikken over airconditioning, tv, wifi, een (buro)tafel met 2 stoelen, koelkastje, koffiemachine en waterkoker.

De kamers aan de voorzijde hebben uitzicht op de jachthaven De overige kamers kijken uit over het terras of de tuin. Bij Hotel DOK kunt u gratis gebruik maken van ons eenvodige self service ontbijtbuffet. Een uitgebrieder ontbijt met verse broodjes, gebakken eitjes e.d. wordt geserveerd door en bij onze collega's van Brasserie de Kaai op 5 minuten afstand wandelen. Dit ontbijt kunt u apart reserveren.

In onze Bistro bent u van harte welkom voor een hapje, drankje of diner

 

KLEINE EENPERSOONSKAMER

Knusse kamer van +/- 8 m2 met eenpersoonsbed. De kamer is voorzien van radiatorverwarming, tv, aparte douche en toilet en wastafel in de kamer. De kamer is uitermate geschikt voor werklieden die niet van al te veel poespas houden.

kleine tweepersoonskamer

Knusse kamer van +/- 8 m2 met twee eenpersoonsbedden. De kamer is voorzien van radiatorverwarming, tv, aparte douche en toilet en wastafel in de kamer. De kamer is uitermate geschikt voor werklieden die niet van al te veel poespas houden.

DELUXE TWEEPERSOONSKAMER

Luxe kamer van +/- 20 m2 voorzien van twee losse Auping-bedden, bureau met stoel, kledingopberger, tv, badkamer met regendouche, wastafel met make-upspiegel en toilet.

Deluxe tweepersoonskamer met bad

Luxe kamer van +/-20 m2 voorzien van een groot Auping-bed, bureau met stoel, kledingopberger, tv, badkamer met regendouche en ligbad, wastafel met make-up spiegel en toilet.

SUITE

Grote, luxe kamer van +/- 35 m2 voorzien van een groot Auping-bed, bureau met stoel, kledingopberger, twee tv's, badkamer met regendouche en ligbad, wastafel met make-upspiegel en toilet. Ook beschikt de kamer over een slaapbank waardoor het mogelijk is om met maximaal vier personen te verblijven. Tevens geschikt voor onze mindervalide gasten met faciliteiten zoals extra brede doorgangen, beugel in de douche en toiletsteun.